Welkom in de STB dealer webwinkel.
Maak een keuze uit onze producten en bestel nu online.

Selecteer een productgroep en plaats uw bestelling. Wij leveren deze zo snel mogelijk bij u af.

Flex

De PAH-flex buis wordt in eigen huis geproduceerd. Het is de enige flexibele rvs buis die in Nederland is goedgekeurd volgens NEN 6062 en volgens het Bouwbesluit mag worden toegepast voor vaste brandstof.

Bekijk product 

Enkelwandig

Het enkelwandige vaste RVS rookkanaal wordt gebruikt om de verbinding te realiseren tussen het verbrandingstoestel en het rookkanaal. Dit is belangrijk voor het goed functioneren van haard of kachel.

Bekijk product 

Dubbelwandig

De dubbelwandige RVS buis wordt gebruikt voor particuliere en industriële toepassingen. Geschikt voor brandstoffen zoals gas, olie, pellets of hout. Bij plaatsing van een nieuw rookkanaal is een dubbelwandig geïsoleerd kanaal verplicht.

Bekijk product 

Dikwandig

De dikwandige pijp wordt toegepast bij voorzetkachels. De pijp is geschikt voor de aansluiting van houtkachel en kolenkachel op een bestaande hoofdschoorsteen pijp van metselwerk of dubbelwandig RVS.

Bekijk product 

Concentrisch

De concentrische rookgasafvoer wordt gebruikt voor gesloten gastoestellen, binnen- en buitenhuis. De concentrische rookafvoer heeft een dubbel kanaal systeem.

Bekijk product 

Pellet elementen

Pellet elementen zijn geschikt voor een pelletkachel. De kachel moet voorzien zijn van een afvoerbuis voor de rookgassen en een aanvoerbuis voor buitenlucht.

Bekijk product 

Betonkappen

Betonkappen worden gebruikt als afwerking bovenop een gemetselde schoorsteen. De betonkappen hebben een openklapbare RVS deksel.

Bekijk product 

CLV

Het RVS Combinatie Luchttoevoer Verbrandingsafvoer (CLV)-systeem is een complete oplossing wanneer u meerdere HR toestellen op 1 systeem wilt aansluiten.

Bekijk product 

This site is built with CamelFW.